Tuotteet

Valmistamme erilaisia valaisimia, rasioita, taulu- ja peilikehyksiä, hyllyjä, koriste-ja käyttöesineitä, sorvaustuotteita, pienimuotoisia huonekaluja sekä teemme alihankinta- ja  mallipuusepän töitä. Tilattavat tuotteet  voivat olla  tuotekuvaston mukaisia vakiotuotteita, yksilöllisiä sovellutuksia vakiotuotteista tai kokonaan asiakaslähtöisiä.

Pintakäsittely

Pintakäsittely sopimuksen mukaan esim. käsittelemätön, maalattu tai öljyvahattu.

Hinnoittelu

Vakiotuotteet on hinnoiteltu. Valaisimissa hintaan sisältyy lampun kanta,  liitosjohto ja liitäntäkappale. Pöytävalaisimissa lisäksi valokytkin ja pistotulppa. Lamput eivät sisälly hintaan.

Asiakaskohtaisten tuotteiden hinnat sovitaan tapauskohtaisesti perustuen tuntihintaan 28 €.

Hinnat sisältävät ALV:n.

Toimitus

Toimitusaika ja -tapa sopimuksen mukaan. Lähetyskulut maksaa tilaaja.

Tuotetietoa ja asennusohjeita

Valaisimissa varjostimien rimat valmistetaan koivusta. Muut puuosat ovat mäntyä ellei toisin sovita tai tuotetiedoissa toisin mainita.

Kattovalaisimien asennus: Yksittäiset kattovalaisimet asennetaan normaalia lampunkantaa, kalustejohtoa, kattokoukkua ja -kupua käyttäen.

Kattokiinnitysyksiköt: Keittiövalaisimeen tulee mukaan kattokiinnitysyksikkö. Kattovalaisinryhmille (esim. 2:n tai 3:n ryhmä) on saatavana tapauskohtaisesti kattokiinnitysyksiköitä.

Seinävalaisimien asennus: Seinävalaisimet ripustetaan seinään, joko valaisimen yläreunan koukusta, jolloin ripustaminen ja sähkökytkentä voidaan tehdä irroittamatta asenusrasiaa valaisimesta. Jos seinävalaisin asennetaan seinään asennusrasian pohjasta niin asennusrasia irroitetaan valaisimesta avamaalla rasian yläreunassa olevat 2 ruuvia ja  asennusrasian kannessa olevat 4 ruuvia. Tämän jälkeen rasia kiinnitetään seinään sen pohjassa olevista rei-istä ja tehdään sähköjohdon liittäminen sokeripalalla, jonka jälkeen kiinnitetään asennusrasian kansi ja lopuksi valaisin kiinnitetään seinään kiinnitettyyn asennusrasiaan.

Kattovalaisinryhmien ripustukseen käytetään ensisijaisesti sähkökaapeleita (kalustejohtoa). Ripustus voidaan sopimuksen mukaan toteuttaa myös näyttävämmällä vaijeriripustuksella.  Keittiövalaisimeen kuuluu vakiovarusteena vaijeriripustus.

Sähköliitäntä: Kattovalaisimien sähköliitännässä käytetään valaisinpistoketta tai sokeripalaa. Seinävalaisimet kytketään sokeripalalla valaisimen asennusrasissa seinän läpi, ylhäältä tai alhaalta tulevaan sähkökaapeliin.

Lamppusuositus:  Kaikissa valaisimissa suositellaan käytettäväksi  ledilamppuja.

Kaikissa tuotteissa käytetään puusepänkuivaa puutavaraa.

Tuotteiden lujuuteen ja   korkeatasoiseen viimeistelyyn kiinnitetään erityistä huomiota.

Materiaalin ja tarvikkeiden hankinta voidaan sopia  tapauskohtaisesti.

Yhtiöllä on sähköurakointiin ja sähkötöiden johtamiseen oikeuttava lupa S2, joka takaa tuotteisiin liittyvien sähköasennuksien ja tarvikkeiden määräystenmukaisuuden ja turvallisuuden.

PuuSi Ky takaa että kaikki  sähköasennuksia sisältävät tuotteet täyttävät CE-merkintää koskevat Euroopan unionin vaatimukset.